BestMusic.ro » Animal X » Biografie Animal X

Biografie Animal X

Animal X

Povestea celor trei animale, VIERME, SOPARLA, HIENA, sub numele de ANIMAL X, incepe in Constanta si are la baza pasiunea pentru break-dance.
     ANIMAL X este detinatoarea unor recorduri greu de egalat in muzica romaneasca si e cu siguranta o trupa care, datorita numeroaselor difuzari si aparitii, s-a facut remarcata in lumea show-biz-ului.Serban (24) , Alex (23) si Mihai (22) sau cum le place sa-si spuna HIENA, SOPARLA si VIERME sunt trei baieti din Constanta care, in urma cu 2 ani, au fost descoperiti de Laurentiu Duta si au pus bazele formatiei ANIMAL X, cand acesta s-a hotarat sa-i produca.Serban si Alex se cunosc inca din clasa a.IX.a, cand erau elevi la "Liceul Militar Al.I.Cuza".
      Initial, ei au fost dusmani la inceput, si asta din cauza unei fete, pe care i-a suflat-o Alex lui Serban la proba de dans de la balul bobocilor. Insa, in al doilea an de liceu, din cauza restructurarilor armatei, liceul militar la care erau elevi, a trebuit sa fie inchis, ei fiind nevoiti sa se mute la un alt liceu.Norocul a facut, ca de aceasta data, cei doi sa fie in aceeasi clasa si chiar in aceeasi banca, la "Liceul Navrom" din Constanta cei doi au devenind colegi de boacane si prieteni la catarama.
     Apoi au aflat ca sunt rude si ca au si alte pasiuni in comun: "sora mea vitrega a descoperit ca noi suntem veri. Oricum, deja ma intelegeam bine cu Serban".Pentru ca pasiunea amandoura era dansul, pe 23 octombrie 1998, cei doi au hotarat sa-si faca o trupa de dans, impresarul lor fiind Mihai: "L-am uns impresar pe ViErMe cand trebuia sa devenim trupa.
      Desi avea doar 14 ani, s-a descurcat ca unul de 17...". Prima aparitie in formula initiala a fost la emisiunea "Ore verzi" de la TV Neptun.Acolo au fost vazuti de Laurentiu, care le-a propus imediat infiintarea unei trupe de freestyle in varianta de trei. Prieten bun inca de la 4 ani cu Serban, care locuia la doua blocuri mai incolo, Mihai impresarul a fost ales sa completeze trupa: "Si eu si Alex am invatat singuri sa dansam, asa ca l-am luat pe Mihai si l-am pus la treaba. A repetat pana a reusit sa danseze ca noi". Asa s-a nascut pe 15 mai 1999 ANIMAL X.
      Laurentiu le-a compus apoi prima piesa, care poarta numele trupei, dupa care tot E.P.-ul "Animal X", aparut pe piata in dimineata examenului de bacalaureat. Piesa aleasa pentru consacrarea lor a fost "N-am crezut", careia i s-a facut si videoclip, mentinandu-se in RT 100 vreme de 18 saptamani, un adevarat record in istoria clasamentelor si a muzicii.Ceea ce-i diferentiaza de alt trupe este faptul ca au avut, inca de la inceput, o personalitate distincta, nume de scena deosebite si o coregrafie impecabila. Intre timp, s-au mutat in Bucuresti (la o casa, in Regie, pe care au varuit-o, i-au facut instalatiile electrice si au aranjat-o), pentru a fi in miezul evenimentelor muzicale.
        Un amanunt picant: nici unul dintre ei nu are prietena. Poate pentru ca isi mentin deschise optiunile, poate din cauza programului incarcat sau poate ca n-au aparut fetele care trebuie. Dar timpul nu este pierdut... Cert este insa ca nici unul dintre ei nu si-a daruit inima vreunei fete.
       Cei trei au umor si se distreaza bine impreuna, dar capul rautatilor este Serban, care gaseste porecle tuturor prietenilor, ba chiar si cunoscutilor sau profesorilor.