BestMusic.ro » Animal X » Animal X sarbatoresc 13 ani printr-un concert in club Tribute

Animal X sarbatoresc 13 ani printr-un concert in club Tribute


Diseara, la ora 22.00, in Clubul Tribute, trupa Animal X va sustine concertul – eveniment aniversar pentru a celebra alaturi de fani 13 ani de muzica Animal X. Si nu vor avea covor rosu, vor avea covor de iarba asternut pe asfalt din strada pana la intrarea in club.

Pentru deschidere v-au pregatit ceva special, o trupa pe care o recomanda si o sustin - Classic Beat Orchestra – care in structura unei orchestre de jazz va sustine un recital de muzica clasica in ritmuri etno-jazz si dub-step.

Va urma un recital acustic Animal X cu acompaniament de quartet de coarde, intr-un decor de flori albe si lumanari.
La miezul noptii isi vor pune o dorinta si vor sufla in lumanarile din muffins-uri impreuna cu toti cei prezenti alaturi de ei, dupa care vor canta intr-un concert in care se vor reintoarce in 1999 si vor strabate timpul muzical pana in 2012.

La sfarsitul petrecerii, pentru a scadea amprenta de carbon a evenimentului de 13 ani, 13 arbusti de liliac alb vor ajunge in posesia celor care vor sa-i planteze si participe la tombola prin care pot sa-i castige.

"Am crescut impreuna, ne-am maturizat si ne-am transformat impreuna cu fanii nostri, si este normal ca acum, dupa 13 ani, sa dedicam fanilor aniversarea noastra printr-o serie de evenimente interactive, la care ei participa efectiv si iau decizii in ceea ce priveste realizarea lor” declara Serban, liderul trupei Animal X.

Pretul unui bilet la concertul aniversar Animal X este 30 lei!

Biletele pot fi achizitionate din clubul Tribute. Grabiti-va sa faceti rezervari!
Mai multe stiri despre: aniversari  concerte 2012 
Publicat pe 17 Mai 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram