BestMusic.ro » Animal X » Fanii Animal X au venit cu peste 5000 de PET-uri la concertul din Silver Church (poze)

Fanii Animal X au venit cu peste 5000 de PET-uri la concertul din Silver Church (poze)


Noul single Animal X, "Povestea noastra”, a fost bine primit de public!

Fanii Animal X au asaltat joia trecuta Clubul Silver Church cu peste 5000 de PET-uri si doze de aluminiu cu care au "platit” biletul la concert si au participat la unul dintre cele mai inedite concursuri – cine a adus cele mai multe PET-uri a plecat acasa pedaland pe o bicicleta PEGAS.

Locul II a castigat un abonament de 3 luni la centrul wellnes unde se antreneaza baietii si locul III a plecat acasa cu un superb aranjament floral in PET.

Continuand seria de evenimente promise in cadrul proiectului Nu lasa PETe in urma ta!, proiect care se doreste implicarea bucurestenilor in procesul de transformare a PET-urilor in bani pentru educatia copiilor, Animal X a sustinut joi seara un concert in care publicul a decis moneda prin care a platit biletul: bani sau PET-uri.

Covoare de iarba, ture cu bicicleta prin club, decoruri cu floarea soarelui asezate pretios in PET-uri au fost o parte din suprizele de care ecologistii fani Animal X au avut parte la concertul de joi seara. Surpriza serii a fost insa noul single "Povestea noastra” a carui lansare cu videoclip va avea loc la inceputul lunii august si pe care Animal X l-a cantat in avanpremiera, dedicandu-l tuturor celor care "nu au lasat PETe in urma lor”.


[comunicat de presa]
Mai multe stiri despre: concerte 2012  animal x sticle plastic  concert animal x peturi 
Publicat pe 16 Iulie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram