BestMusic.ro » Animal X » Fiul lui Serban Copot militeaza pentru protejarea padurilor din Romania la fel ca tatal sau!

Fiul lui Serban Copot militeaza pentru protejarea padurilor din Romania la fel ca tatal sau!

Fiul lui Serban Copot militeaza pentru protejarea padurilor din Romania la fel ca tatal sau!

Serban Copot si fiul lui, Tedi, sunt ambasadori WWF (World Wide Fund), asociatia internationala ce lupta pentru stoparea degradarii mediului inconjurator. Artistul s-a implicat in ultimii ani in mai multe proiecte ce au avut ca scop protejarea padurilor si a faunei din Romania, iar, fiul sau, Tedi, in varsta de patru ani si jumatate, a fost educat in a respecta mediul inconjurator si a-i invata pe cei mici din jurul lui sa procedeze la fel.

Serban si Tedi au fost pezenti ieri la evenimentul de inaugurare a dioDramei din cadrul Muzeului Antipa din Bucuresti. Baiatul artistului a fost intervievat de jurnalistul Mircea Toma si a emotionat audienta oferind cateva raspunsuri pe cat de simple si de sincere pe atat de motivationale spre protejarea padurilor din Romania.

Astfel, Mircea Toma il intreaba daca este bine sa taiem padurile, micutul raspunzand ca Nu este bine, iar intrebat apoi de ce crede acest lucru, Tedi spune: "Pentru ca nu mai au casa animalele!”, raspuns care i-a emotionat pe cei prezenti la eveniment.

"A fost un moment emotionant care a stors si cateva lacrimi marturisite de fetele prezente la eveniment. Campania impotriva defrisarilor este in sine de o gravitate coplesitoare si raspunsul sincer primit de la un copil a dat dimensiunea ignorantei celor mari. Nu ai cum sa spui ca isi iubesti copiii si sa nu isi pese de viitorul lor! Natura inseamna viitor!”, a scris Serban Copot pe Facebook, postand si inregistrarea video cu raspunsul fiului sau.

Serban Copot este cunoscut publicului ca membru al trupei Animal X, proiect considerat un adevarat fenomen in industria muzicala autohtona, prima formatie din Romania care a castigat mult ravnitul trofeu MTV Europe Music Awards.

Artistul a infiintat, in anul 2006, Asociatia Generatia Verde cu scopul de a aduce pe agenda publica subiectul ecologiei si al protectiei mediului. Pentru proiectele sale, a primit distinctii si recunoastere pentru aportul adus la lupta cu obiceiurile nocive naturii. Serban a fost nominalizat ca Ambasador al Comisiei Europene in lupta cu Schimbarile Climatice, Ambasador al Comisiei Europene pentru Biodiversitate si Ambasador WWF.

Serban Copot a lansat inclusiv carti si albume muzicale pentru copii, a dublat personaje de desene animate si comunica in prezent cu fanii prin intermediul blogului sau, www.serbancopot.ro.
Mai multe stiri despre: campanii vedete  copii vedete 
Publicat pe 24 Mai 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram