BestMusic.ro » Animal X » Hiena din  trupa Animal X devine soparla pentru animatia "Blinky Bill: Koala cel poznas"  

Hiena din  trupa Animal X devine soparla pentru animatia "Blinky Bill: Koala cel poznas"  


Cunoscut pentru cariera sa muzicala, in care timp de foarte multi ani a activat sub pseudonimul de Hiena in trupa Animal X, Serban Copot devine din 2 octombrie o soparla exclusiv in animatia ,,Blinky Bill: Koala cel poznas”, odata cu premiera filmului in cinematografe.

,,Visez de foarte mult timp sa imi imprumut vocea unui film animat, asa ca pot spune ca mi s-a implinit o dorinta odata cu lansarea lui ,,Blinky Bill”. Personajul pe care il interpretez eu, Jacko, este o soparla trasnita, pentru care am avut foarte mult de lucrat cu vocea si a fost nevoie sa reproduc tot felul de maimutareli, la care eu ma pricep in general”.

Jacko este o soparla australiana cu guler careia ii place la nebunie sa se distreze, motiv pentru care este si un reputat comediant. Celebru pentru viteza cu care vorbeste, Jacko traieste pe o stanca in pustietate. Naiv din fire, el isi doreste cu disperare sa-si faca prieteni, iar visul sau va deveni realitate in momentul in care ii vor veni in ajutor Blinky si Nutsy.

Urmariti neincetat de o pisica salbatica razbunatoare, cei trei curajosi amici trebuie sa invete sa se ajute reciproc pentru a supravietui prin tinuturile necunoscute ale Australiei si sa il gaseasca pe tatal lui Blinky.

Alaturi de Virgil Iantu si Dana Rogoz, Serban Copot face parte din distributia impresionanta a animatiei ,,Blinky Bill: Koala cel poznas”, care va avea premiera in cinematografele din Romania pe 2 octombrie, fiind distribuita de Freeman Entertainment.
Mai multe stiri despre: film animatie 
Publicat pe 22 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram