BestMusic.ro » Animal X » Serban Copot (Hiena) a devenit tatic

Serban Copot (Hiena) a devenit tatic

Serban Copot (Hiena) a devenit tatic

La 30 de ani, liderul trupei Animal X, Serban Copot, a devenit tatic pentru prima data. Iubita lui, Roxana Stan, a nascut un baietel de nota 10, dupa cum insusi artistul marturiseste.

`De astazi sunt tata. Am un baiat de nota zece. Sunt f fericit :) multumesc anticipat pt urari, dar o sa ma retrag in offline din motive lesne de inteles :) PACE si BUCURIE!`, a scris Hiena pe Facebook.

Bebelusul s-a nascut luni dimineata, la maternitatea Giulesti, si a cantarit 3 kilograme. Micutul lui Serban Copot va fi botezat Teodor Serban.

`Mai tot timpul am stiut ce imi doresc de la viata, iar acest pui mic nu va duce lipsa de dragoste din partea mea. Sunt aici pentru el`, spunea Hiena intr-un interviu pentru numarul din septembrie al revistei Viva.

Copilul lui Hiena a fost invatat cu muzica inca din burtica mamei. Cel mai bine raspunea la piesele trupei Metallica.

`Il initiez de mic, nu trebuie sa ma faca de rusine. Ii cant seara la chitara, stand linistit langa mamica lui, iar ziua ii pun rock. Cel mai bine raspunde la Metallica, da din picioare si e mare petrecere la el acolo`, marturisea Serban in urma cu cateva luni.
Mai multe stiri despre: parinti vedete  nasteri 2011 
Publicat pe 25 Octombrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram