BestMusic.ro » Anna Lesko » Anna Lesko spera sa aduca vara cu un tablou

Anna Lesko spera sa aduca vara cu un tablou

Anna Lesko spera sa aduca vara cu un tablou

Cu o floare nu se face primavara, dar un tablou ar putea aduce vara mai devereme. Anna Lesko a scos la iveala talentul ei de pictorita si spune ca pregateste un proiect nou.

Despre ce proiect este vorba, inca nu se stie exact, dar putem presupune ca va avea legatura cu pasiunea Annei Lesko pentru pictura. Poate pregateste o expozitie cu toate lucrarile ei de pana acum, sugereaza Libertatea.

"Saptamana trecuta am inceput un proiect nou pe care vreau sa il impartasesc cu voi, in felul acesta sa pot aduce vara cat mai repede in sufletele voastre.Chiar daca nu l-am finalizat, cum vi se pare?", a scris artista pe Facebook.

Anna Lesko a fost pasionata de pictura inca de mica. Apoi si-a imbunatatit tehnicile furand meserie de la maestrul Sabin Balasa. In urma cu cativa ani, basarabeanca a reusit sa-si vanda una dintre creatii, un nud, pentru suma de 5000 de euro.

"Visez sa fac o expozitie, lucrez la asta de cativa ani. Nu poti oricum sa traiesti din asta", declara Anna Lesko in toamna anului trecut.

http://poze2.bestmusic.ro/?mmid=0401c1032ff0843728
Mai multe stiri despre: inedit 
Publicat pe 23 Februarie 2012 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu