BestMusic.ro » Anna Lesko » Anna Lesko, insarcinata in sapte luni (foto)  

Anna Lesko, insarcinata in sapte luni (foto)  

Anna Lesko, insarcinata in sapte luni (foto)
 

"Va salut pe toti! In scurt timp intru in direct la wowbiz,am sa povestesc ceva interesant!" scria in urma cu o zi pe Facebook Anna Lesko, iar vestea pe care a dat-o chiar este interesanta: solista este insarcinata in sapte luni si, desi a avut concerte inclusiv in noaptea noapte de Revelion in sapte locatii, nimeni nu a remarcat.

anna lesko insarcinata

Anna Lesko a dezvaluit la Wowbiz ca va avea un baietel, iar tatal copilului este muzician si nu iti doreste sa devina persoana publica: "Imi doream un copil. Sarcina mea este foarte usoara. Daca o mearga asa de bine, o sa mai fac imediat inca unul. Sunt in luna a 7-a. Pe scena a fost cel mai greu. Dar baiatul meu este extrem de cuminte. Tatal este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectati si in Romania si in Basarabia. El nu este persoana publica si nu isi doreste sa devina. Traiesc o poveste de dragoste cat se poate de fireasca, cu bune si cu rele. Relatia este de 3 ani de zile. Nasc la sfarsitul lui martie. Nici parintii nu stiau, nici prietenele".

Pana acum sarcina sa este surprinzator de usoara, asa ca solista ar mai face cativa copii: "Nu am avut nici pofte, doar niste arsuri. Sincer nu vreau sa ma opresc aici daca este atat de usor. O sa am foarte multa lume sa ma ajute dupa ce nasc. Daca trece totul asa de bine cum a fost acum, ar fi pacat sa nu mai fac." a spus in aceeasi emisiune.
Mai multe stiri despre: sarcini vedete  sarcini 2014 
Publicat pe 09 Ianuarie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu