BestMusic.ro » Anna Lesko » Anna Lesko feat. Pavel Stratan - Leagana barca (videoclip nou)

Anna Lesko feat. Pavel Stratan - Leagana barca (videoclip nou)

Anna Lesko feat. Pavel Stratan - Leagana barca (videoclip nou)

Iata ca a aparut si videoclipul surprinzatoarei colaborari dintre Anna Lesko si Pavel Stratan, "Leagana Barca". Suntem chiar curiosi daca Annei chiar i se face cateodata pofta de o bere rece :)

Videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu."

Filmarea acestui videoclip a fost o experienta unica. Timp de o saptamana, cat au durat aproximativ filmarile, am avut parte de o productie deosebita, fiind incluse chiar si locomotive, vagoane, filmari aeriene, diferite macarale, participand peste 150 de oameni. Este primul videoclip cand, neintentionat, am dat emotii echipei.Ne-am programat filmarea trenurilor trei ore, dar am ajuns sa filmam zece. Am avut doua locomotive identice, echipa a filmat-o pe cea in care eu nu ma aflam... Dupa ce m-au cautat inca o ora, m-au gasit dormind in cealalta locomotiva. Eu am stat, am asteptat, iar apoi, din cauza oboselii, am adormit. Am fost trezita de urletele si tipetele celor care ma cautau cu lanternele. Cu toate acestea sunt foarte mandra de rezultat si abia astept parerile voastre pe pagina mea de facebook (www.facebook.com/annalesko).” a povestit Anna Lesko.

"Leagana barca" este o tripla premiera: prima colaborare a celor doi artisti, prima "exprimare" in grai neaos moldovenesc a Annei si prima aparitie ca rapper a lui Stratan.

Anna Lesko feat. Pavel Stratan - Leagana barca (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2013 
Publicat pe 21 Octombrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu