BestMusic.ro » Antonia » Biografie Antonia

Biografie Antonia

Antonia

Antonia Iacobescu este o cantareata si un fotomodel de origine romana nascuta in Bucuresti, Romania, apreciata pentru talentul vocal si frumusetea ei speciala.

Antonia s-a nascut in luna aprilie 1989 in capitala Romaniei, iar la varsta de 5 ani s-a mutat impreuna cu parintii ei in Statele Unite Ale Americii. Antonia Iacobescu si-a petrecut copilaria si adolescenta in Utah si Las Vegas, unde a terminat liceul si a facut primii pasi in modelling. A participat la sute de sedinte foto pentru cataloage si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America, cum ar fi si Lenz sau Ford Models. Cu toate acestea, Antonia a ramas cu un gust amar in urma experientei de model, din cauza rivalitatilor dintre manechine.

Antonia canta de la varsta de 10 ani si a facut scoala de muzica in SUA. Faptul ca a trait printre oamenii de culoare a influentat-o in muzica. Stilurile RnB si Soul le simte cel mai aproape de suflet, fiind stilurile muzicale ce au influentat-o intr-un mod decisiv.

Dupa anii petrecuti in SUA, Antonia s-a intors cu familia in Romania. Aici, ea l-a intalnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cantand, impresionandu-i in egala masura cu vocea si frumusetea ei. Antonia si Tom s-au intalnit si asa a luat nastere si primul hit "Roses on Fire" , care a beneficiat si de un videoclip regizat si filmat de Tom Boxer.


vezi si alte poze cu Antonia

O alta piesa cu care Antonia a cucerit inimile ascultatorilor, "Morena" , este creata de Tom Boxer si cantata intr-un stil foarte special de catre Antonia, fiind potrivit barometrelor de masurare a audientelor radio tv, "cea mai difuzata piesa romaneasca a momentului" in luna februarie a anului 2010. Dupa doua luni si jumatate de la prima difuzare, Morena a reusit sa urce usor si sigur in clasamentele muzicale, romanii fiind incantati de combinatia dintre ritmul de club si vocea senzuala a Antoniei.

Antonia are si o viata de familie, ramanand insarcinata in luna decembrie a anului 2009. Tatal se numeste Vincenzo Castellano si este nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo. Cat timp Antonia a fost in "concediu" maternal trebuia sa stea departe de scena cateva luni, iar Tom i-a gasit o inlocuitoare, dar numai pentru concerte, in persoana Alexandrei Mandache din Galati, care si-a castigat acest privilegiu in urma concursului "Alege Antonia" din cadrul emisiunii TV "'Neata cu Razvan si Dani"

. Frumoasa artista a nascut in data de 28 august 2010 o fetita ce purta numele de Maya Rosaria Casstellano. In vara anului 2011, Antonia a revenit pe scena in noua sa cariera de cantareata solo. Aceasta a lansat un nou single numit "Marionette" scrisa de producatorul si DJ-ul olandez Afrojack. Piesa a debutat pe pozitia 96 in topul celor mai ascultate piese din Romania.


sursa: wikipedia.org