BestMusic.ro » Antonia » Antonia a lansat piesa 'Iubirea mea'

Antonia a lansat piesa 'Iubirea mea'


ANTONIA revine cu un nou single in limba romana care se numeste "Iubirea mea”.

Piesa a fost compusa de Andi Banica, Alex Cotoi, Marcel Botezan si Sebastian Barac (Marco&Seba), iar versurile Theea Eliza Miculescu si produsa de Alex Cotoi, cel care a produs cele mai multe dintre hiturile Carla’s Dreams.

Strofa a doua a piesei este interpretata de Alex Velea, care si apare alaturi de artista in videoclip.

Filmarile au avut loc la mare in Romania, regizor si DoP Khaled Mokhtar, alaturi de care ANTONIA a mai filmat "Marabou” sau "Gresesc”

"Este pentru prima data cand Alexandru apare intr-unul dintre videoclipurile mele. M-am simtit foarte bine la filmari, a fost o atmosfera relaxanta si intima”, a spus ANTONIA.

De look-ul Antoniei si al lui Alex Velea s-au ocupat Sorin Stratulat (Beauty District – hair), Make-up and Beauty Studio (make-up), Cristina Craciun (styling).

Anul acesta, ANTONIA a lansat piesa "Dor de tine” care a cucerit cluburile, radiourile si televiziunile muzicale si are aproape 8 milioane de vizualizari.

ANTONIA – Dor de tine

https://www.youtube.com/watch?v=PLxd6cISEKc

De asemenea, a fost implicata si in show-ul de televiziune "Uite cine danseaza”, prima experienta intr-o emisiune de dans a acesteia.

De curand, artista a lansat propria linie de merchandise, care are ca produse tricouri si bluze cu pozele ANTONIEI sau logo-ul de artist.

Produsele sunt disponibile pe http://www.thisisantonia.com

In perioada urmatoare, ANTONIA urmeaza sa lanseze alte piese in limba romana, dar si in engleza.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.

Credit foto: Bogdan Moldovan.
Publicat pe 20 Iunie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram