BestMusic.ro » Antonia » Antonia lanseaza piesa "Matame", in colaborare cu Erik Frank

Antonia lanseaza piesa "Matame", in colaborare cu Erik Frank


Antonia lanseaza piesa Matame, in colaborare cu Erik Frank.

Antonia este o artista feminina, sexi, cu o voce impunatoare care se poate preta mai multor stiluri, dar sa nu uitam despre factorul care o aduce, de cele mai multe ori, in topuri: neconventionala.

Antonia nu deseneaza in contur si iese in afara lui cat poate de mult. Astfel reuseste sa produca melodii care sa ne incante auzul si sa ne faca sa ne ridicam de pe scaune, indiferent de stare sau, la polul opus, sa ne puna pe ganduri, sa ne inmoaie sufletele si sa ne faca sa scriem declaratii de dragoste interminabile.

Acestea fiind spuse, Antonia este un artist complet al Romaniei. De data aceasta, Antonia ne aduce o melodie noua, Matame, o combinatie sexi si funny care, spune artista, este reteta fatala pentru ea. Videoclipul o prezinta pe Antonia schimband multe tinute, afisandu-se extrem de feminina si sexi, amuzanta si deloc vulgara.

Videoclipul piesei a fost filmat intr-o locatie renumita: Suter Palace Heritage Hotel, cel mai luxos boutique hotel, construit la inceputul secolului XX de catre arhitectul Adolf Gustav Suter, care include 14 camere si 3 apartamente amenajate in stil diferit, dar pastrand stilul autentic al palatului.

In apartamentul in care a filmat Antonia, au stat Beyonce si Enrique Iglesias. Candelabrul care apare in videoclip este cel mai mare candelabru de Murano din Europa, de 14 metri lungime si peste doua tone.

Antonia este renumita pentru frumusetea ei, iar makeup-ul ii este intotdeauna impecabil. Are in spate o echipa de artisti care o fac si mai frumoasa decat este: Ema Uta (make-up), Sorin Stratulat (hair) si Cristina Craciun (styling). Tinutele ei sunt de la designeri romani precum SEEN Users, ATU Body Couture, Loulou, I Am Iza, Manokhi, Norina Stoica, Styland, Alexandru Simedru, Ioana Ciolacu.

Prezenta masculina din noua piesa a Antonei este Erik Frank, cunoscut publicului din Romania pentru colaborarea cu INNA pentru piesa Ruleta.

ANTONIA a lansat anul acesta Hotel Lounge, are si o colaborare cu Alex Velea si Lino pe piesa Sahara, dar si cu Connect-R pe Adio. O alta piesa din repertoriul artistei este si Tango.
Publicat pe 30 Noiembrie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram