BestMusic.ro » Antonia » ANTONIA prezinta “Tango” cu videoclip plin de culoare si dans  

ANTONIA prezinta “Tango” cu videoclip plin de culoare si dans  


ANTONIA revine cu o noua piesa, in limba engleza, plina de energie, cu mult dans si un videoclip plin de culoare – "Tango”.

Piesa a fost compusa de Trey Campbell care a colaborat cu Adam Lambert, Kehlani, Bebe Rexha si produsa de David Ciente (Lariss – "Dale Papi”, INNA – "Ruleta” feat. Erik, INNA – "Gimme Gimme”) in cadrul unei sesiuni in studiourile Global Records.

Videoclipul piesei a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Dan Petcan, DoP Bogdan Filip. Este prima colaborare a Antoniei cu Dan Petcan care spune despre artista ca "ANTONIA este artistul cu care am lucrat cel mai bine si mai usor, pana in prezent. Un om normal, in sensul bun al cuvantului, un profesionist adevarat”.

ANTONIA si dansatorii poarta tinute galbene, albastre si verzi, stylingul a fost asigurat de Cristina Craciun, make-up Diana Ionescu si hair Sorin Stratulat.

Coregrafii acestui videoclip sunt Adrian Baranga (Freek), Dan Chiriac si Andrei Mangra pentru partea de tango.

"’Tango’ este o piesa care ma reprezinta in totalitate, pe placul meu, cu un vibe frumos si facuta special sa faca oamenii sa se distreze si sa se simta bine”, a declarat ANTONIA.

De curand, ANTONIA a lansat piesa "Adio” in colaborare cu Connect-R, care are peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube.

In 2017, ANTONIA a lansat mai multe single-uri, "Dor de tine” (peste 9 milioane de vizualizari), "Iubirea mea” (peste 27 de milioane de vizualizari), "Amya” (peste 13 milioane de vizualizari), toate apreciate de fanii artistei, dar si doua colaborari cu GGirls pentru "Milk and Honey” si "El Amor” cu Micke Moreno, un artisti fresh din Miami, semnat la Global Records Latin.

ANTONIA a fost inclusa in topul TC Candler al celor mai frumoase femei din lume si se afla pe locul 11, devansand nume precum Monica Bellucci, Cara Delevigne sau Natalie Portman.

Anul acesta, ANTONIA va mai lansa si alte piese atat in limba romana, cat si in engleza.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Sellysi multi altii.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 28 Februarie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram