BestMusic.ro » Antonia » Antonia si Cosmin (Ca$$a Loco), la ProFM

Antonia si Cosmin (Ca$$a Loco), la ProFM


Pentru ca a fost `parasit` de colegul sau de prezentare de la ProFM, Marius Onuc se pregateste pentru cateva seri maraton la ProFM.

`Greeg a plecat in concediu in Italia, o viziteaza pe mama lui si pentru a nu ramane singur in emisie m-am gandit sa invit mai multe vedete si sa prezentam impreuna de la 21.00 la 00.00`, spune DJ-ul ProFM, care in aceasta seara asteapta vizita lui Cosmin de la Ca$$a Loco si a frumoasei artiste Antonia.

`Cu siguranta va fi o emisiune plina de culoare si recunosc, cea mai frumoasa dintre toate pentru ca nu se poate altfel cu Antonia in studio. Greeg nici nu stie ce pierde, in schimb ascultatorii ProFM trebuie neaparat sa intre si pe site-ul ProFM sa ne si vada live din studio`, spune Marius care si-a pregatit deja o lista de intrebari pentru artista si care il va pune serios la treaba pe Cosmin, ce va sta alaturi de el la pupitru pana la 12 noaptea.
Mai multe stiri despre: pro fm live  antonia profm 
Publicat pe 29 Iunie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram