BestMusic.ro » Antonia »   ANTONIA va sustine cel mai mare show din 2020 la The Concert, pe 30 mai!

  ANTONIA va sustine cel mai mare show din 2020 la The Concert, pe 30 mai!


Considerata una dintre cele mai frumoase si talentate artiste din Romania, ANTONIA pregateste cel mai mare show din 2020 in cadrul evenimentului The Concert, care va avea loc la Romexpo.

Timp de 3 zile vor urca pe scena 13 dintre cei mai apreciati artisti ai momentului, sub umbrela unui eveniment-concept cu tema "POP! POP! POP!”.

"Abia astept sa imi incep vara cu voi, cu un super show la Romexpo, in Bucuresti, pe 30 mai, la The Concert! Sunt super entuziasmata sa urc pe scena si sa ne distram impreuna! Va fi cel mai tare party si va astept cu multe surprize si invitati dragi mie. Si voua! Va pup, see you at The Concert!”, a spus ANTONIA.

ANTONIA este un artist desavarsit, are piese difuzate la cele mai importante posturi de radio mainstream atat in Romania, cat si in strainatate. Cantareata a castigat numeroase premii pe parcursul carierei sale fie pentru cel mai bun artist, fie pentru cea mai buna piesa.

Cea mai recenta piesa lansata alaturi de Faydee, "Trika trika”, a cumulat peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube si a avut succes atat in Romania, cat si peste hotare, in tari precum Lituania, Polonia, Olanda, Spania si Austria.

Abonamentele pentru cele 3 zile de distractie si concerte memorabile pot fi achizitionate de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-theconcert/ .
Publicat pe 28 Februarie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram