BestMusic.ro » Anya » Anya - Mary, did you know (piesa Craciun)

Anya - Mary, did you know (piesa Craciun)


Frumoasa Anya a intrat in spiritul sarbatorilor de iarna si a pregatit un cantec de Craciun absolut special. "Mary, Did You Know?” este numele colindului al carui text a fost scris in 1984 de Mark Lowry iar muzica este semnata de Buddy Greene.

De-a lungul timpului, piesei "Mary, Did You Know?” i-au fost facute mai multe variante, semnate de diferiti artisti. Anya a ales-o pe cea facuta de ClayAikn, placandu-i foarte mult abordarea acestuia vis--vis de linia melodica.

"Noua mea piesa este un cover dupa "Mary, Did You Know?”, o cantare crestina absolut speciala. Imi place foarte mult acest colind pentru ca are un puternic mesaj pur crestin despre nasterea lui Iisus.” a declarat Anya.

In luna decembrie, Anya va face un tur de promovare a colindului "Mary, Did You Know?”, urmand ca la inceputul anului viitor artista sa-si lanseze un nou single.

In aceasta perioada, toti artistii romani vor sa ajunga la inimile ascultatorilor cu piese de Craciun. Andrei Leonte tocmai a lansat propria sa versiune a piesei "Have Yourself a Merry Little Christmas", Stefan Banica a lansat single-ul "Noapte de Craciun", iar Tara piesa "Iarna de vis"

Anya - Mary, did you know (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2012 
Publicat pe 06 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram