BestMusic.ro » Apocalyptica »  Apocalyptica la Sala Palatului: ultimele zile de bilete Earlybird

 Apocalyptica la Sala Palatului: ultimele zile de bilete Earlybird

 Apocalyptica la Sala Palatului: ultimele zile de bilete Earlybird

Pe 6 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, BestMusic si METALHEAD va invita la aniversarea de 20 de ani a albumului "Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos" unde finlandezii vor canta integral materialul care i-a consacrat alaturi de multe alte hituri Metallica!

Pentru acest concert biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea : Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare, dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet la urmatoarele preturi:

- Categoria A: 199 lei

- Categoria B: 129 lei

- Categoria C: 109 lei

- Categoria D: 89 lei

Va reamintim ca incepand cu data de 15 ianuarie 2017 bilete se vor scumpi si vor putea fi achizitionate la urmatoarele preturi:

- Categoria A: 230 lei

- Categoria B: 149 lei

- Categoria C: 115 lei

- Categoria D: 99 lei

In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa:

- Categoria A: 250 lei

- Categoria B: 160 lei

- Categoria C: 130 lei

- Categoria D: 110 lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Apocalyptica

In mai 1996, Apocalyptica lansau albumul de debut "Metallica by four cellos", o adevarata opera rock care a schimbat peisajul muzical al urmatorilor 20 de ani. Alaturi de acest epic album, avem onoarea sa ascultam pe 6 aprilie, la Bucuresti, si reinterpretari in premiera ale pieselor "Battery", "Nothing Else Matters si "Seek and Destroy". Finlandezii ofera o abordare unica a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica!

http://www.apocalyptica.com/en/

https://www.facebook.com/Apocalyptica/

https://www.youtube.com/user/ApocalypticaVEVO

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
Mai multe stiri despre: concerte 2017 
Publicat pe 09 Ianuarie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu