BestMusic.ro » Arch Enemy » Alissa White-Gluz a testat documentarul virtual 'Welcome To Wacken'

Alissa White-Gluz a testat documentarul virtual 'Welcome To Wacken'

Alissa White-Gluz a testat documentarul virtual 'Welcome To Wacken'

Alissa White-Gluz, solista formatiei Arch Enemy, a fost invitata sa exploreze documentarul VR (virtual reality) "Welcome To Wacken"!

"Welcome To Wacken" este o premiera fiind primul documentar live al unui festival realizat pentru utilizatorii de ochelari VR. Acesta a fost creat de catre Banger Films si Secret Location in colaborare cu Canada Media Fund.

Arch Enemy va concerta pe 20 septembrie, pe scena Open Air a clubului Quantic din Bucuresti, alaturi de formatia ucraineana Jinjer. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album de studio Arch Enemy, "Will To Power", ce urmeaza sa fie lansat in data de 8 septembrie via Century Media Records. Informatii despre concert si bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea.

Arch Enemy a dezvaluit coperta si tracklist-ul noului album, "Will To Power". Artwork-ul poarta semnatura artistului Alex Reisfar.

1.Set Flame To The Night

2.The Race

3.Blood In The Water

4.The World Is Yours

5.The Eagle Flies Alone

6.Reason To Believe

7.Murder Scene

8.First Day In Hell

9.Saturnine

10.Dreams Of Retribution

11.My Shadow And I

12.A Fight I Must Win

Poze Poze pentru articole - arch enemy / will to power

Arch Enemy a interpretat pentru prima data live piesa "The World Is Yours" in data de 4 august, pe scena festivalului Rock pod Kamenom din Slovacia! Piesa este extrasa de pe noul album al trupei, "Will To Power".
Publicat pe 10 August 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu