BestMusic.ro » Arch Enemy » Arch Enemy la Bucuresti: Ultimele zile de presale si detalii noi despre albumul 'Will To Power'

Arch Enemy la Bucuresti: Ultimele zile de presale si detalii noi despre albumul 'Will To Power'

Arch Enemy la Bucuresti: Ultimele zile de presale si detalii noi despre albumul 'Will To Power'

Arch Enemy si Jinjer vor concerta in data de 20 septembrie pe scena Open Air a clubului Quantic din Bucuresti. Concertul face parte din turneul "Will To Power" ce promoveaza noul album Arch Enemy!

Va reamintim ca pana in data de 15 august gasiti pe www.iabilet.ro bilete la preturi speciale de 85 Lei la categoria Acces General si 100 Lei la categoria Golden Circle. Dupa aceasta data biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:

-PRESALE 2: 90 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle - pana pe 20 sept;

-LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile

Michael Amott si Alissa White-Gluz au fost invitati in studioul Century Media Records pentru a dezvalui mai multe detalii despre noul album Arch Enemy, "Will To Power", ce urmeaza sa fie lansat in data de 8 septembrie. Cei doi au discutat despre flow-ul creativ din cadrul trupei, despre productia si artwork-ul noului material si despre relatia din cadrul grupului.

www.archenemy.net

www.facebook.com/archenemyofficial/

www.youtube.com/user/archenemyofficial

La Bucuresti, Arch Enemy va canta alaturi de formatia ucraineana Jinjer, trupa extrem de cunoscuta si apreciata de catre publicul romanesc. Formata in anul 2010, dupa ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer si-a castigat in scurt timp titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. Cu influente precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordeaza un mix inteligent de progressive si groove metal impodobit cu elemente funk, raggae si jazz. Dedicati in totalitate muzicii pe care o creeaza, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind "King of Everything", material lansat sub egida casei de discuri Napalm Records. Romania este un loc in care Jinjer canta cu nostalgie de fiecare data, fiind una dintre primele tari in care le-a fost apreciata munca.

www.jinjer-metalband.com

www.facebook.com/JinjerOfficial/

www.youtube.com/channel/UC4BSeEq7XNtihGqI309vhYg

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-PRESALE 1: 85 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle - pana pe 15 august;

-PRESALE 2: 90 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle - pana pe 20 septembrie

-LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile

Facebook event: www.facebook.com/events/1041559829278168/

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
Publicat pe 09 August 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu