BestMusic.ro » Arctic Monkeys » Castigatorii premiilor New Musical Express

Castigatorii premiilor New Musical Express


Premiile revistei britanice New Musical Express s-au decernat aseara (1 martie), la Londra. Arctic Monkeys – marii castigatori ai anului trecut au iesit si acum in evidenta cu doua premii primite.

Titlul de cea mai buna trupa britanica a revenit celor de la Muse, in timp ce cel de `Best Solo Artist` tanarului Jamie T.

Klaxons au fost declarati `Cea mai buna trupa noua`, iar Kasabian, grup ce va concerta in aceasta vara si in Romania in cadrul BESTIVAL - `Best Live Band`.

Arctic Mokeys au fost singurii castigatori ai mai multor premii – `Best Album` pentru "Whatever People Say I Am, That's What I'm Not" si `Best Music DVD` - `Scummy Man`.

Piesa `Wasted Little DJs` - The View a fost aleasa cel mai bun cantec. Ceremonia ce a avut loc la Hammersmith Palace din Londra a onorat cu o distinctie si pe cei de la Primal Scream , ei primind premiul `Godlike Genius`.

Din Statele Unite au fost premiati rockerii de la My Chemical Romance - `Best International Band` si The Killers – `Best Video` pentru al lor `Bones`.

`Acesta este verdictul adevaratilor pasionati de muzica britanici, cei care au tinut spectacolele din intreaga tara vii prin participarea lor ` a declarat editorul NME Conor McNicholas. `Este o reflectie a cat de prolifica este scena muzicala britanica in acest moment.

Avem atat de multe de sarbatorit...` a continuat acesta. Revista New Musical Express nu acorda trofee doar pentru cele mai grozave realizari muzicale, ci si pentru cele mai proaste. Printre "premianti”: Robbie Williams (Worst Album), Panic! At The Disco (Worst Band) si Lily Allen (Worst Band)

Revista NME (New Musical Express) isi acorda premiile pe baza votului publicului. Anul trecut, peste 80 000 de oameni au luat parte la vot. Spre deosebire de popularele Brit Awards, NME Awards sustin partea mai indie a industriei muzicale.

mihai miron, tiberiu crisan bestmusic
Publicat pe 02 Martie 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram