BestMusic.ro » Ariana Grande » Ariana Grande a lansat "No Tears Left To Cry"

Ariana Grande a lansat "No Tears Left To Cry"

Ariana Grande a lansat "No Tears Left To Cry"

Ariana Grande a lansat "No Tears Left To Cry" ARIANA GRANDE a revenit cu single-ul "No Tears Left To Cry", extras de pe urmatorul album.

Piesa este compusa de Ariana, Max Martin, ILYA si Savan Kotecha si a fost produsa de Max Martin si ILYA, iar videoclipul este regizat de catre Dave Meyers.

In doar cateva ore de cand a fost lansat, clipul a adunat peste 4 milioane de vizualizari, iar presa international a preluat instant noua lansare a artistei, mai ales ca Ariana a luat publicul prin surprindere zilele trecute cand a postat o poza pe retelele de socializare.

Ariana Grande este una dintre artistele cu un succes urias la nivel mondial. La doar 24 de ani, Ariana a reusit performanta de a avea 3 albume care au primit discul de platina pentru vanzari, peste 18 miliarde de ascultari pe platformele digitale, nominalizari la premiile Grammy, este prima artista din istorie care are primele single-uri de pe toate albumele in topul Billboard Hot 100.

De la materialul precent, "Dangerous Woman", lansat in 2016, Ariana a fost in turneul de promovare cu acelasi nume – Dangerous Woman Tour si a ajuns in peste 85 de locuri la nivel mondial.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 23 Aprilie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu