BestMusic.ro » Colinde » Festivalul de colinde `Suflet langa suflet prin colindul romanesc`, pe 3 decembrie

Festivalul de colinde `Suflet langa suflet prin colindul romanesc`, pe 3 decembrie

Festivalul de colinde `Suflet langa suflet prin colindul romanesc`, pe 3 decembrie

Asociatia IHTIS Romania, fondata de si pentru persoanele cu dizabilitati fizice, va organiza in luna decembrie 2010 a doua editie a festivalului de colinde "Suflet langa suflet prin colindul romanesc".

Evenimentul are ca scop incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati fizice si recunoasterea lor ca resursa in societate.

Festivalul de colinde va avea loc pe data de 3 decembrie 2010 la Centrul Cultural Tinerimea Romana din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.

Festivalul va lua forma unei competitii la care pot participa persoane cu varste cuprinse intre 6 si 35 de ani, cu si fara dizabilitati fizice, pentru a elimina fenomenul discriminarii.

La editia 2009 au participat 82 de concurenti din toata tara, care au fost evaluati in mod egal de un juriu de specialitate, marele trofeu fiind castigat de Corul Scolii pentru Hipoacuzici.

IHTIS Romania a castigat in cadrul Galei Societatii Civile 2010 Premiul Special al Fundatiei ERSTE la categoria "Servicii sociale pentru categorii defavorizate” pentru proiectul Impreuna Intregi, proiect care militeaza pentru incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati fizice si pentru recunoasterea lor ca resursa in societate.

Sursa: Imparte.ro
Mai multe stiri despre: colinde  festivaluri  concerte craciun 2010 
Publicat pe 11 Noiembrie 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu