BestMusic.ro » Colinde » Parcul Cismigiu devine taramul concertelor lui Mos Craciun

Parcul Cismigiu devine taramul concertelor lui Mos Craciun

Parcul Cismigiu devine taramul concertelor lui Mos Craciun

Tu mai crezi in Mos Craciun? Daca raspunsul e nu, sa stii ca Mosul te asteapta in perioada 5 – 26 decembrie 2010 in Parcul Cismigiu cu un sac plin de concerte, ca sa te convinga.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Primaria Municipiului Bucuresti si ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale va invita la evenimentul Cred in Mos Craciun, ajuns la cea de-a noua editie.

In acest an, Parcul Cismigiu devine din nou taramul povestilor de iarna. Chiar de la intrarea in parc, Bradul de Craciun va ura bun venit tuturor, alaturi de indragite personaje de basm (ingerasi, cerbi, pinguini, oameni de zapada, personaje de poveste).

Anul acesta, aprinderea luminilor de sarbatoare in oras va avea loc in data de 5 decembrie. In aceeasi zi, se va deschide mult asteptatul Targ de Craciun, unul dintre principalele repere ale manifestarii. Casutele special amenajate vor asteapta oaspetii cu bunatati si suveniruri de sezon.

Intr-un spatiu magic, creat special pentru sarbatorile de iarna, vizitatorii vor putea admira Bradul, Sania Mosului, Ieslea Nasterii Domnului si Casa lui Mos Craciun (Fabrica de Ingeri din Chioscul central al Parcului Cismigiu).

Pe scena amenajata langa patinoar vor canta colindatori, coruri laice si religioase, trupe folk si pop-rock, precum si numerosi solisti indragiti.

Printre artistii ce vor urca pe scena ii amintim pe: Directia 5, Narcisa Suciu, Radu Ille, Hara, Gabriel Cotabita & Andrei Tudor Band, Ioan Gyuri Pascu, Bere Gratis, Brass Quintet si Corurile Sound, Evangelia, Consonance.

Sursa: Arcub
Mai multe stiri despre: Mos Craciun  Parcul Cismigiu  cred in mos craciun 
Publicat pe 30 Noiembrie 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu