BestMusic.ro » Colinde » Povesti copilaresti pentru sarbatorile de iarna - primul mini-album cu muzica originala pentru copii (audio)

Povesti copilaresti pentru sarbatorile de iarna - primul mini-album cu muzica originala pentru copii (audio)

Povesti copilaresti pentru sarbatorile de iarna - primul mini-album cu muzica originala pentru copii (audio)

Daca l-ati pandit aseara pe Mos Nicolae, va veti bucura sa aflati ca ne-a lasat un cadou de daruit mai departe pentru cei mici si restul copiilor de toate varstele.

"Povesti copilaresti pentru sarbatorile de iarna” este primul mini-album cu muzica originala pentru copii si a fost lansat in noaptea Ajunului de Mos Nicolae de catre Polul Nord Arts, prima casa de discuri dedicata exclusiv productiilor muzicale pentru copii. Cele 4 melodii compuse si interpretate de catre Serban Copot, solistul Animal X, propun o calatorie cu numaratoare inversa ce ajunge de la Polul Nord, unde se afla Fabrica lui Mos Craciun, pana in casele fiecaruia dintre noi, in Ziua de Ajun.

Albumul este disponibil gratuit pe canalul YouTube dedicat Polul Nord Arts la urmatoarea adresa Povesti copilaresti pentru sarbatorile de iarna si asteapta sa intre in casele tuturor pentru cea mai frumoasa perioada a anului. "Faptul ca sunt tatal unui baietel de 2 anisori m-a inspirat sa compun acest material original si imi doresc sa ne bucuram de el toti cei ce simtim in romana sarbatorile de iarna, cu mic, cu mare.” afirma Serban Copot.

Povesti copilaresti pentru sarbatorile de iarna (audio)
Mai multe stiri despre: muzica de craciun 
Publicat pe 06 Decembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu