BestMusic.ro » Ashley Tisdale » Ashley Tisdale: `Miley Cyrus e cu picioarele pe pamant`

Ashley Tisdale: `Miley Cyrus e cu picioarele pe pamant`

Ashley Tisdale: `Miley Cyrus e cu picioarele pe pamant`

Ashley Tisdale are doar cuvinte de lauda pentru prietena ei mai mica Miley Cyrus.

Ea a declarat recent intr-un interviu, acordat revistei OK!, ca vedeta Hannah Montana este `o adevarata dulceata` si ca nu s-a lasat ametita de succes, ci a ramas cu picioarele pe pamant.

`E o adevarata dulceata. E o mare dulceata, de fapt. Este o persoana care si-a pastrat felul de a fi si nu s-a lasat schimbata de de succes`, a declarat Ashley Tisdale referitor la Miley Cyrus.

`Este foarte cu picioarele pe pamant si familia ei este la fel. Sunt niste oameni foarte altruisti. Ea este o persoana intotdeauna gata sa te asculte, o persoana extraordinara`, a adugat ea.

Referitor la prietenia stransa care o leaga de Miley Cyrus si Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale a explicat ca e important sa ai preietene pentru ca acestea te sprijina atunci cand te desparti de iubit:

`Cred ca este important sa ai amice pentru ca baietii au tendinta de a intra si apoi iesi din viata ta. In acele momente este bine sa ai prietene bine intentionate pe care sa te sprijini si in care sa poti avea incredere`.
Mai multe stiri despre: Ashley Tisdale 
Publicat pe 07 Septembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram