BestMusic.ro » Ashley Tisdale » Ashley Tisdale raspunde fanilor

Ashley Tisdale raspunde fanilor

Ashley Tisdale raspunde fanilor

Ai o curiozitate referitoare la Ashley Tisdale si nu stii cum sa ti-o satisfaci? Ei bine, o poti intreba chiar pe vedeta Disney!

Interpreta personajului Sharpay Evans din High Scool Musical raspunde intrebarilor care ii sunt adresate de fani pe site-ul ei oficial.

Ashley Tisdale a raspuns deja unor intrebari precum: `Ce iti place sa gatesti?`, `Ai emotii inainte de a canta?`, `Ai pastrat ceva ca amintire din filmele/showurile la care ai participat?`, sau `Care este filmul Disney ce iti place cel mai mult?`.

Ea a marturisit ca nu prea gateste, ca are intotdeauna emotii inainte de concerte, ca a pastrat toate hainele pe care le-a purtat personajul Sharpay in High Scool Musical si ca `Mica Sirena` este productia Disney pe care o prefera.

Ashley Tisdale a mai dezvaluit ca este fana Angelina Jolie, ca nu este intotdeauna atat de sigura pe ea precum pare, ca isi doreste sa invete sa faca snowboard si ca prefera muzica rock si pop/rock.

Cantaretii ei preferati sunt Led Zeppelin, AC/DC, The Used, Boys Like Girls, My Chemical Romance, Britney Spears, Pink, The Veronicas si Kelly Clarkson.

Daca este altceva ce vrei sa afli despre Ashley Tisdale, o poti intreba chiar tu pe www.ashleytisdale.com.

In alta ordine de idei, melodia `It's Alright It's OK` a lui Ashley Tisdale se afla in prezent pe locul 16 in Top 20 BestMusic. Daca vrei sa o ajuti sa urce, o poti vota AICI.
Mai multe stiri despre: fani  Ashley Tisdale  intrebari 
Publicat pe 15 Septembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram