BestMusic.ro » Ashley Tisdale » Ashley Tisdale: sarutul cu Zac Efron a fost ciudat, nu dezgustator

Ashley Tisdale: sarutul cu Zac Efron a fost ciudat, nu dezgustator

Ashley Tisdale: sarutul cu Zac Efron a fost ciudat, nu dezgustator

Ashley Tisdale, care a avut ocazia sa-l sarute pe idolul adolescentelor din intreaga lume, Zac Efron, a declarat intr-un interviu recent ca momentul i s-a parut `dezgustator`.

La cateva zile dupa, vedeta Disney drege busuiocul: `Cred ca dezgustator n-a fost cuvantul potrivit; suna foarte dramatic. Eram epuizata si era ultimul meu interviu inainte de masa. Daca stau sa ma gandesc... n-a fost dezgustator. A fost doar ciudat si stanjenitor`, a explicat Ashley Tisdale intr-un alt interviu.

`Daca as fi declarat: `O, da mi-a placut, nu cred ca Vanessa [Hudgens] ar fi fost foarte incantata. Relatia noastra a fost una diferita de la inceput. El este mult mai tanar decat mine si imi parea chiar mai mic decat este in realitate atunci cand l-am cunoscut.

El avea 16 ani, cred, iar eu aveam 19. Asta e o diferenta mare de varsta. Acum, pare mai mare decat mine. Arata foarte bine, asta e de necontestat, dar... intotdeauna oamenii isi aduc aminte de cum erau atunci cand s-au cunoscut. Ne suntem aproape, insa, atunci cand avem nevoie unul de altul`, a mai declarat Ashley Tisdale.

In afara de declaratia socanta referitoare la sarutul cu Zac Efron, Ashley Tisdale se mai afla in atentia presei si pentru ca a lansat recent un nou album - `Guilty Pleasure`.

Ea a filmat deja si un videoclip pentru primul extras pe single de pe acest disc – It`s Alright It`s OK. Melodia a intrat direct pe locul 10 in Top 20 BestMusic. Daca vreti sa o ajutati pe Ashley Tisdale sa urce in clasament, o puteti vota AICI.

Mai multe stiri despre: sarut  Ashley Tisdale  Zac Efron  Top 20 BestMusic  Guilty Pleasure 
Publicat pe 03 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram