BestMusic.ro » Ashley Tisdale » Selena Gomez si Ashley Tisdale isi prezinta noile look-uri vechi pe Twitter

Selena Gomez si Ashley Tisdale isi prezinta noile look-uri vechi pe Twitter

Selena Gomez si Ashley Tisdale isi prezinta noile look-uri vechi pe Twitter

Selena Gomez si Ashley Tisdale au decis cam in acelasi timp, dar cu motivatii diferite, sa-si schimbe culoarea parului in nuante pe care le-au purtat si in trecut.

Daca cea de-a doua spune ca a fost nevoita sa faca asta pentru un proiect la care va lucra in viitorul apropiat, cea dintai a revenit la culoarea sa naturala in cinstea albumului de debut.

`In onoarea Kiss & Tell (titlul albumului Selenei) am decis sa-mi vopsesc parul in culoarea sa originala (castaniu inchis)`, a scris Selena Gomez pe pagina personala de Twitter. Ea a postat si o fotografie cu rezultatul, pe care o puteti vedea dedesubt.

Selena Gomez

Albumul `Kiss & Tell` urmeaza a iesi pe piata in data de 29 septembrie 2009. Pana atunci, puteti vedea AICI videoclipuri cu Selena Gomez.

Daca Selena Gomez a decis sa revina la culoarea naturala, Ashley Tisdale a fost nevoita sa se vopseasca blond.

`Imi place culoarea naturala a parului meu, dar a trebuit sa fac asta pentru un viitor proiect care ma entuziasmeaza foarte tare si despre care o sa va povestesc in curand. Va iubesc pe toti!`, a scris Ashley Tisdale pe pagina personala de Twitter. La fel ca Selena Gomez, ea a postat si o fotografie cu rezultatul.

Ashley Tisdale

Cui ii sta mai bine?

Lui Ashley Tisdale

Selenei Gomez

Mai multe stiri despre: Selena Gomez  twitter  Ashley Tisdale 
Publicat pe 22 Septembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram