BestMusic.ro » A.S.I.A. » Ce trupe ai vrea sa se reuneasca?

Ce trupe ai vrea sa se reuneasca?

Ce trupe ai vrea sa se reuneasca?

O-Zone, A.S.I.A., Vama Veche, Morometzii... desi au disparut de putin timp de pe piata muzicala, sau in cazul Morometzii – nici nu bagam Mana in foc ca au disparut, sunt oameni care le vor inapoi.

BestMusic a deschis un sondaj online intitulat `Ce trupe ati prefera sa se reuneasca?`, care in decurs de doua saptamani a strans 1152 voturi, dintre care un procent de 46 % a fost pentru trupa O-zone .

Formatia O-Zone a aparut pe piata muzicala din Romania in 2002 si a disparut de tot dupa doar trei ani, in 2005. In scurta sa existenta grupul alcatuit din Dan Balan, Radu Sarbu si Arsenie Todiras a devenit cunoscut in intreaga Europa si in Asia gratie unui singur cantec – `Dragostea din tei`.

In mod ironic, sau nu, melodia a fost cantata in concerte atat de `artisti nationali` precum Nicolae Guta, cat si de trupe precum Bloodhound Gang :D.

In ciuda succesului avut, sau poate de teama ca nu l-ar mai putea atinge din nou, Dan Balan a declarat recent ca formatia O-Zone nu se va reforma niciodata, sau cel putin nu in structura initiala.

Pe locul doi in sondajul propus de BestMusic s-a clasat trupa A.S.I.A cu un procent de 22 % din voturi. Grupul s-a infiintat in 1998 la initiativa lui Adrian Ordean si Florin Ionescu, avand in componenta 4 fete si s-a destramat oficial la inceputul lui 2007.

De-a lungul celor aproximativ 9 ani de existenta A.S.I.A a reusit sa lanseze cateva hit-uri de vara si sa-si consolideze o baza de fani care isi doresc sa mai asculte in concerte: `Da-mi noptile inapoi`, `O cireasa amara`, `Inima mea`, sau `O iubire de-o vara`.

La distanta foarte mica de A.S.I.A., pe locul trei s-a clasat formatia Vama Veche cu acelasi procent 22 %, (dar cu un numar mai mic de voturi 248 fata de 255 pentru A.S.I.A.). Infiintata in 1996, din pasiunea si dorinta membrilor, nu la initiativa altora ca in situatia precedenta, formatia Vama Veche s-a destramat probabil tot din prea multa pasiune... Ruptura a fost anuntata oficial in data de 5 septembrie 2006.

Desi fanii trupei au primit 2 in loc de unu – adica `Vama` si `Trupa Veche` - conform sondajului nostru mai sunt inca nostalgici dupa 2 in 1. Si chiar daca `N-am chef azi` - eu de nimic, membrii Vama Veche de reunire, mai exista oameni care asteapta `La radio`, `Vara asta` si poate verile viitoare... un alt `Epilog`.

Morometzii n-au anuntat oficial ca au trecut in nefiinta, dar n-am mai auzit nimic despre ei de ceva vreme. Si se pare ca nu suntem singurii, de vreme ce mai bine de 100 de persoane vor ca trupa sa se reuneasca :D.

Tu ce trupa ai vrea sa se reuneasca?

Bestmusic
Publicat pe 15 Octombrie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu