BestMusic.ro » Astero » Presa de Rock Bun: inca doua trupe pe afis

Presa de Rock Bun: inca doua trupe pe afis

Presa de Rock Bun: inca doua trupe pe afis

Astero si NOR se adauga line up-ului anuntat de "Presa de Rock Bun”, ce se va desfasura in zilele de 29 si 30 noiembrie la House of Parties, in incinta Casei Presei Libere.

Festivalul, aflat la prima editie, si-a propus in acest an sa adune pe aceeasi scena cele mai cerute trupe ale momentului, alaturi de banduri clasice si de newcomeri foarte promitatori. Alternosfera (Republica Moldova), Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP, Mere (Arad), Astero si NOR (Oradea) vor sustine recitaluri in cele doua zile.

House of Parties este una dintre cele mai frumoase sali de evenimente din Bucuresti. Pentru prima data aceasta va fi gazda unui show rock.

Biletele pot fi procurate prin Reteaua Eventim. Pretul unui bilet pentru o zi este de 30 de lei, iar abonamentul valabil pentru ambele zile costa 50 de lei, daca sunt cumparate in avans, adica pana in data de 29 noiembrie. Pe 29 noiembrie abonamentul va costa 70 de lei, iar biletul pe o zi, 40 de lei. Accesul se va face incepand cu orele 18.00.
Mai multe stiri despre: concerte 2013  festivaluri 2013 
Publicat pe 13 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu