BestMusic.ro » ATB » Loveparade 2006 - dragoste si dans la zeci de mii de wati

Loveparade 2006 - dragoste si dans la zeci de mii de wati

Loveparade 2006 - dragoste si dans la zeci de mii de wati


GERMANIA. 40 de camioane, sisteme portabile de sunet, zece scene pentru trupe underground si tinere talente, 400 de DJ din 17 tari ale lumii si peste un milion de oameni au incins asfaltul si atmosfera pe strazile Berlinului, unde a avut loc petrecerea "Love Parade", cel mai mare eveniment house din lume.

Dupa o pauza de trei ani cauzata de lipsa de fonduri, cel mai mare eveniment house din lume a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, la Berlin .

Petrecerea de anul acesta a adus un concept nou, dar si un nou sponsor capabil sa sustina un festival, care necesita un buget cu "sapte cifre", dupa cum spune insusi initiatorul evenimentului, Matthias Roeingh, cunoscut sub numele de DJ, Dr Motte. 40 de camioane incarcate cu sisteme portabile de sunet au traversat capitala Germaniei, de la Poarta Brandenburg la Coloana Victoriei.

Printre invitati s-au numarat ATB , Paul Van Dyk si Westbam , supranumit parintele "Love Parade".

Organizat pentru prima data in 1989, ca o petrecere mica, pe strazile capitalei Germaniei, festivalul aduna acum peste un milion de participanti din intreaga lume, care iau parte la procesiunea si petrecerile rave organizate pe strazi.

Editia din acest an a adunat oameni nonconformisti, care au aratat ca stiu sa se distreze. Nu au lipsit tatuajele, care mai de care mai ciudate, piercing-urile, oamenii cu parul vopsit rosu, verde sau albastru, care au dansat cocotati pe semafoare sau pe indicatoarele rutiere, tinerele imbracate in costume elaborate si ritmul alimentat de zeci de mii de wati, care a prins iubirea intr-un dans nebun. Tabloul nu putea arata altfel, de vreme ce sloganul editiei din acest an a "Love Parade" a fost "Dragostea se intoarce".

averea


Publicat pe 17 Iulie 2006 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu