BestMusic.ro » Atom » Atom si Yonna au un nou single - "Dor de casa"

Atom si Yonna au un nou single - "Dor de casa"


Red Clover Media va prezinta noul single Atom feat. Yonna - "Dor de casa”, o piesa dedicata celor care desi sunt plecati, au inima ACASA.

"Dor de casa" este o piesa care se adreseaza oricarui roman plecat prin lume, ce a simtit macar o data lipsa familiei, a prietenilor buni si a locului in care a crescut, a iubit, a trait", a spus Atom.

Atom, pe numele real Matei Danut, este originar din Slobozia si si-a descoperit pasiunea pentru a scrie versuri inca din clasele primare. Mai tarziu a luat contact cu muzica rap si a inceput sa lucreze la mai multe piese. A colaborat cu mai multi artisti de hip-hop: Kafu de la Morometzi, Rashid de la C.I.A, Drei Rose. De asemenea, nu se afla la prima colaborare cu o artista a casei de discuri Red Clover Media, el cantand alaturi de Miss Mary piesa "Spune-mi” feat. Krem.

Colaborarea cu Yonna a venit in mod fieresc, Yonna facand parte din valul de tinere talente descoperite de Red Clover Media. Tanara care la doar 18 ani isi compune singura piesele si isi scrie versurile, are deja lansate mai multe single-uri: "Forgot About Us”, "In Vis”, "Ce a fost”.

"Piesa "Dor de casa" are o incarcatura emotionala foarte puternica. Consider ca mesajul este unul puternic care intareste afirmatia "Nicaieri nu-i mai bine ca acasa", fiecare om regasindu-se in aceste vorbe. Sper ca si ascultatorilor sa le placa si sa simta acelasi sentiment pe care l-am simtit si noi atunci cand am ascultat aceasta piesa pentru prima data.”, a declarat Yonna.

Pe langa pregatirile pentru sustinerea examenului de Bacalaureat, Yonna lucreaza si la propriul single ce va fi lansat in prima parte a acestui an. Pentru a afla mai multe despre Yonna si a fi la curent cu activitatea ei muzicala, urmariti fb.com/YonnaMusic.

Pentru a fi la curent cu activitatea lui Atom, urmariti fb.com/atomofficial.
Mai multe stiri despre: colaborari muzicale  lansari singleuri  piesa noua 2015 
Publicat pe 23 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram