BestMusic.ro » Aura » Scarlet Aura se pregateste pentru concertul din Bucuresti cu doua show-uri in Germania!

Scarlet Aura se pregateste pentru concertul din Bucuresti cu doua show-uri in Germania!

Scarlet Aura se pregateste pentru concertul din Bucuresti cu doua show-uri in Germania!

Dupa multe zile in sala de repetitii, membrii trupei Scarlet Aura se pregatesc pentru show-ul de lansare al albumului "Falling Sky” in Romania, cu doua concerte in Germania. Evenimentele care preceda concertul de pe 27 aprilie din Club Quantic sunt programate pe 21 aprilie la Karlsruhe si pe 22 aprilie la Konigsbrun.

"Concertele acestea sunt exact ceea ce ne doream inainte de evenimentul din Bucuresti. Abia asteptam se revenim in fata publicului german, care ne-a primit cu atata caldura in turneul din toamna! Ne vom intoarce acasa plini de energie si cu mult chef de cantat, gata pentru intalnirea cu prietenii care asteapta lansarea albumului nostru in Romania, ” a spus Aura, solista trupei.

Celelalte date deja confirmat epentru turneul de promovare al albumului "Falling Sky” sunt:

24 aprilie – Timisoara

25 aprilie – Arad

27 aprilie Bucuresti

5 mai – Varna (Bg)

In concertul din Bucuresti vor mai urca pe scena ca invitati speciali: Radu Almasan de la Bosquito, Cornel Ilie de la Vunk, Alin "Coiotu” Dinca de la Trooper si Vlad Gorneanu "Vlase” de la ZOB, iar in deschidere vor evolua Etheric si muzicienii bulgari din Krossfire.

Semnat cu casa de discuri din Germania "Pure Rock Records" - albumul "Falling Sky" a fost adus in atentia publicului de catre Scarlet Aura odata cu turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen in Octombrie anul trecut. Albumul contine 11 melodii, dintre care un bonus track - radio edit si a fost produs de celebrul Roy Z - producatorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford si al altor nume mari ale scenei internationale.

Recent Scarlet Aura a lansat video-clipul piesei Immortal In Your Eyes – cea de a cincea piesa de pe album care beneficiaza de un clip: https://youtu.be/UXIV1DdbMvM

Mai multe video-clipuri pot fi urmarite mai jos:

You’re Not Alone: https://youtu.be/D0NB7v2pTiw

My Ow Nightmare: https://youtu.be/vD7FYr0XpMc

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Scarlet Aura inseamna:

Aura Danciulescu – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Catalin Ungureanu – bass, Sorin Ristea – tobe

Mai multe despre Scarlet Aura gasiti pe www.scarletaura.net
Publicat pe 19 Aprilie 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu