BestMusic.ro » Nico » All Stars Christmas: 14 decembrie – Teatrul National Bucuresti

All Stars Christmas: 14 decembrie – Teatrul National Bucuresti


Un Craciun stralucitor, impodobit cu stele sclipitoare! Acesta este unul dintre cele mai frumoase cadouri muzicale ce vor avea loc pe scena Teatrul National Bucuresti pe data de 14 decembrie, ora 19.00.

All Stars Christmas se constituie intr-un spectacol splendid, in care Orchestra Simfonica Bucuresti, formata din 100 de muzicieni profesionisti alaturi de cei 30 de membri ai Corului Accoustic, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, vor darui magia minunata a spiritului de Craciun intr-un show "imbogatit” de celebritatile domeniului muzical autohton ale momentului.

Aurelian Temisan, Elena Gheorghe, Nico, Smiley, Oana Sarbu, Ovidiu Lipan Tandarica, Vlad Mirita, Maria Jinga si Iordache Basalic vor oferi o magnifica poveste de Craciun imbracata in ritmurile unice si extrem de incitante ale pop-ului simfonic. Si asta nu este tot!

Spectacolul va beneficia si de participarea extrordinara a maestrului Dan Puric ce va completa show-ul cu Royal Fashion Moments - o nota teatral-artistica unica.

Si pentru ca nu este un simplu spectacol, regia evenimentului este semnata de binecunoscutul Felix Alexa, iar din structura acestui eveniment fac parte colinde si cantece specifice Craciunului ce vor innobila evenimentul cu o atmosfera inaltatoare. Bineinteles, artistii de seama ce fac parte din distributie vor interpreta hit-uri din repertoriul propriu intr-un stil surprinzator si anume pe note simfonice!

O experienta unica de imbinare a stilului pop cu armonia dulce a simfoniei, de care suntem siguri ca bucurestenii de toate varstele vor profita negresit.

Biletele pentru All Stars Christmas au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la preturi de 70 lei si 170 lei din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj. 2, Baneasa Shopping City – Carrefour Feeria, Hypermarketul Real Vitan, Teatrul National Bucuresti, si online prin www.vreaubilet.ro.
Mai multe stiri despre: colinde  muzica de craciun  concerte craciun 2010 
Publicat pe 06 Decembrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram