BestMusic.ro » Ayo » Ayo canta la BestFest pe 2 iulie

Ayo canta la BestFest pe 2 iulie


Fiica unui nigerian si a unei romance, Ayo va concerta pentru prima data la Bucuresti, pe 2 iulie, in cadrul B’ESTFEST. Considerata o adevarata revelatie a muzicii soul, Ayo este sotia lui Patrice, cei doi avand impreuna si un fiu, Nile - care a dat si numele unuia dintre albumele tatalui sau.

Editia de anul acesta a B’ESTFEST se va desfasura in perioada 1 - 5 iulie, la Romexpo, artistii confirmati pana in prezent fiind The Killers si Patrice in "Ziua Zero”, Moby, Motorhead si Ayo pe 2 iulie, Orbital, Franz Ferdinand si The Faint pe 3 iulie, The Charlatans si The Ting Tings pe 4 iulie, Manowar si Holyhell la AFTERSHOCK (5 iulie). Noi nume urmeaza a fi confirmate in zilele urmatoare.

Ayo a crescut intr-o familie pasionata de muzica, descoperind inca din copilarie impresionanta colectie de discuri a tatalui sau. S-a familiarizat rapid cu ritmurile soul, reggae si folk, care ceva mai tarziu aveau sa-si puna o serioasa amprenta asupra stilului sau muzical, un global-acoustic-soul inconfundabil.

Ayo a debutat in 2006 cu albumul "Joyful” (traducerea in limba engleza a numelui ei) intregul material fiind inregistrat live in studio in doar cateva zile! Primul single, "Down On My Knees”, a avut un succes imens, presa internationala laudand stilul efervescent si vocea superba, amintind de celebra Tracy Chapman.

Albumul a fost recompensat cu numeroase discuri de aur si platina pentru vanzari record, Ayo fiind si nominalizata la categoria "Cea mai buna solista a anului” a premiilor Victoires de la Musique in 2007. Publicul a fost impresionat de prestatiile sale live, artista inregistrand un nou record o data cu sustinerea a nu mai putin de cinci concerte sold-out consecutive la Sala Olympia din Paris!

Au urmat numeroase alte spectacole in Europa si in Statele Unite, precum si un al doilea material discografic, lansat in martie 2008, "Gravity at Last”, cu un sound "mult mai greu si mai copt”, dupa cum ea insasi declara intr-un interviu. Anul acesta publicul roman va avea ocazia sa o vada pe Ayo live, pentru prima data in tara natala a mamei sale, in cadrul B’ESTFEST, pe 2 iulie.

Biletele pentru "Ziua Zero”, cele pentru Aftershock, biletele de o zi precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta.

Sursa: Emagic
Mai multe stiri despre: bilete  festival  Bestfest 2009  patrice  Ayo 
Publicat pe 18 Februarie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram