BestMusic.ro » Ayo » Ayo, operata de urgenta din cauza unei sarcini extrauterine

Ayo, operata de urgenta din cauza unei sarcini extrauterine

Ayo, operata de urgenta din cauza unei sarcini extrauterine

Ayo a fost operata de urgenta cu cateva zile in urma din cauza unei sarcini extrauterine, informeaza tempsreel.nouvelobs.com, care citeaza casa de discuri a cantaretei.

Din acest motiv, ea a fost nevoita sa anuleze sapte concerte din viitorul turneu. Din fericire, insa, spectacolul pe care Ayo il are programat pe 2 iulie la Bucuresti, in cadrul Bestfest 2009, nu se numara printre acestea.

`Ayo a trebuit sa fie supusa unei interventii chirurgicale de urgenta pe 29 mai din cauza unei sarcini extrauterine. Operatia a decurs bine, dar o perioada de convalescenta este indispensabila pentru o refacere completa`, se arata intr-un comunicat transmis presei de Polydor.

Potrivit aceleeasi surse, Ayo `va reveni pe scena in data de 25 iunie si-si va continua turneul asa cum era stabilit`.

Fiica unui nigerian si a unei romance, Ayo este considerata o adevarata revelatie a muzicii soul. Ea a atras atentia publicului si a specialistilor in 2006 cu melodia `Down on my Knees` de pe albumul `Joyful`.

Sotia lui Patrice si mama a unui baietel in varsta de 3 ani, Ayo a fost numita in luna februarie ambasadoare a programelor de educatie demarate de UNICEF.

Ayo va concerta pentru prima data la Bucuresti, pe 2 iulie, in cadrul Bestfest 2009. In aceeasi seara vor urca pe scena festivalului si Moby, Motorhead, Polarkreis 18, Grimus, Les Elephants Bizarres.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: Ayo operata de urgenta  sarcina extrauterina  Ayo Bestfest 2009 
Publicat pe 05 Iunie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram