BestMusic.ro » Bad Boys Blue » Bad Boys Blue, la Zilele Sfantu Gheorghe 2010

Bad Boys Blue, la Zilele Sfantu Gheorghe 2010

Bad Boys Blue, la Zilele Sfantu Gheorghe 2010

Trupa Bad Boys Blue va canta la Zilele Sfantu Gheorghe 2010, anunta site-ul primariei Sfantu Gheorghe.

Programul evenimentului este finalizat in proportie de 80% si include staruri de talie internationala, bugetul alocat fiind de 150.000 de euro.

Zilele Sfantu Gheorghe 2010 se desfasoara in perioada 18 – 25 aprilie, iar trupa Bad Boys Blue va concerta in penultima zi, pe 24 aprilie. Spectacolul este confirmat si pe site-ul oficial al formatiei.

Printre artistii care vor canta la Zilele Sfantu Gheorghe 2010 se numara, de asemenea, trupa Compact (24 aprilie) si Puya (23 aprilie).

In programul artistic sunt inclusi si reprezentanti ai muzicii maghiare: Fenyo Miklos - maestru al genului rock and roll si Deak Bill Gyula - regele blues-ului unguresc.

In acest an, cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe, se doreste accentuarea programelor culturale si iubitorii culturii vor putea alege din mai mult de 300 de programe. Avem onoarea sa fim gazda marelui maestru international la orga, canadianul Varnus Xaver, si in acelasi timp, orasul nostru va fi onorat cu vizita Teatrului Maghiar de Stat Cluj si a trupei de la Teatrul "Jozsef Szinhaz” din Kecskemet – a declarat Dancs Zsolt, directorul de program al evenimentului.

Organizatorii Zilelor Sfantu Gheorghe 2010 anunta artistii si trupele de creatie ca se mai pot inscrie la evenimentul de anul acesta la Biroul de Imagine din cadrul Primariei sau la adresa de mail varosnapok@sepsiszentgyorgyinfo.ro.

Daca esti curios ce artisti straini mai vin anul acesta in Romania, vezi Lista concerte 2010!
Mai multe stiri despre: bad boys blue  Zilele Sfantu Gheorghe 2010 
Publicat pe 10 Martie 2010 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu