BestMusic.ro » Baietii » Biografie Baietii

Biografie Baietii

Baietii

Alecu, Razvan si Andy sunt trei voci care au in spate povesti de viata aparte. La doar 20 de ani, printre pasiunile lor se numara lectura, regia, instrumentele, dansul sportiv si 'iubirea practicata ca arta’.
 
Citind Balzac si Eminescu, Andy pune versuri pe muzica si scrie poezii, incercand sa transmita forta vitala cu care a fost inzestrat. Indragostitul etern, el, ca si colegii lui de trupa, asculta de la jazz la blues si soul si isi regizeaza povesti de iubire dupa o singura privire in ochii trecatoarelor.

Alecu este cel mai glumet, in spatele acestei dimensiuni ascunzandu-se insa o sensibilitate vibranta iar privirea lui te indeamna parca sa ii afli povestea.
 
Razvan, cel mai matur dintre Baieti, a jucat in nenumarate piese de teatru si a participat la Xfactor. El s-a intalnit cu Andy, fost concurent la Vocea Romaniei, in orasul lor natal, Ploiesti. Alecu a devenit foarte bun prieten cu cei doi iar colaborarea ca trupa a inceput firesc, dupa o noapte nebuna de karaoke. Nu a fost nevoie decat de o postare pe Youtube ca sa fie apreciati si invitati sa devina…Baietii.

Comentarii Baietii