BestMusic.ro » Bastille »   Bastille lanseaza melodia "Distorted Light Beam"  

  Bastille lanseaza melodia "Distorted Light Beam"  

  Bastille lanseaza melodia "Distorted Light Beam"
 

Bastille a reflectat intotdeauna asupra mediului inconjurator in arta lor, dar cum sa dam sens unei lumi in care stirile false au o agentie si realitatea noastra este traita din ce in ce mai mult online?

O lume in care putem fi oricine vrem sa fim, din spatele stralucirii unui ecran, creand avatare care sa depaseasca inadecvarile noastre si sa straluceasca dezamagirile pe care viata reala ni le arunca.

Plictiseala secolului XXI a accelerat nevoia de a crea fantezii, agravata si de pandemia recenta. De la filtre magulitoare pe Instagram pana la locuirea peisajelor virtuale ale universului gamer-ului, ambele ne ofera o libertate infinita si capacitatea de a prospera mai mult decat viata reala in sine.

Pe noul single, "Distorted Light Beam”, co-scris si coprodus impreuna cu Ryan Tedder, alaturi de colaboratorul de lunga durata al trupei, Mark Crew, formatia britanica multi-premiata reflecta asupra modului in care ne schimbam cu totii si a modurilor in care ne pot manipula realitatile pentru a se potrivi unei naratiuni care ni se potriveste mai bine. Spune-i distop, utop sau, pur si simplu, numeste-l viitor... Acesta nu este un cantec care sta la judecata atat de mult incat sa recunoasca schimbarea paradigmatica care are loc. "Cand visez, pot face orice”, canta Dan, "Cand visez diseara, pot merge oriunde... Cand visez diseara, pot fi oricine ...”

Dan declara: "Este un cantec despre posibilitati nelimitate - nu este ceva pe care oricare dintre noi il are in viata reala chiar acum, asa ca a fost distractiv sa exploram ideea, in timp ce experimentam cu sunete noi in muzica noastra.”

Distorted Light Beam, o stralucire metalica a pop-ului retro-futurist, marcheaza un nou capitol pentru trupa, care revolutioneaza sunetul Bastille, si este prima lansare a celui de-al patrulea album de studio al trupei, care va fi lansat anul acesta. Amplasat in viitor, videoclipul piesei vede o tehnologie imersiva, nou dezvoltata, Futurescape creat de entitatea tehnologica globala pioniera Future Inc, care transforma viata asa cum o cunoastem.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 24 Iunie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/