BestMusic.ro » BB Kingz » BB Kingz (Karie si Byga) publica primul pack de intrumentale (audio)

BB Kingz (Karie si Byga) publica primul pack de intrumentale (audio)

BB Kingz (Karie si Byga) publica primul pack de intrumentale (audio)

Karie si Byga au facut public, pe contul de Youtube, primul pachet de instrumentale sub numele BB Kingz – "Pack1". Cei doi producatori inca isi asteapta vocile, toti Mc-ii interesati sa le cumpere beaturile fiind rugati sa dea un mail la bbkingzproduction [@] gmail [.] com.

Despre proiectul BB Kingz, Byga declara: "Eu lucram alaturi de C.I.A. cu Karie deja de 3-4 ani pe partea de mix/master. Am avut tot timpul o chimie aparte in ceea ce priveste soundul care il cautam. E un profesionist cu foarte multa experienta care tot timpul mi-a upgradat productiile. Recent am lucrat impreuna la materialul meu solo "33", care deja pe partea de instrumentale se incadreaza la BB Kingz. Eu duc beat-urile pana la un anumit nivel, Karie le duce mai departe. Asa ne-am si gandit sa facem treaba impreauna. Pe langa faptul ca suntem MC, amandoi facem beat-uri si avem foarte multe peste care trecem prea usor, dintr-un motiv sau altul. Exact asta incercam cu BB Kingz: sa slefuim nestematele din cuferele fiecaruia, sa le aducem la un sound actual si sa aratam lumii de ce suntem in stare."

"Sunt foarte incantat ca s-a concretizat intr-un proiect colaborarea mea cu Byga. Primul pack de 5 beat-uri se incadreaza ca sound atat la oldschool cat si la newschool si isi asteapta artistii. Noi ne-am propus sa nu dureze prea mult pana la urmatorul pack. Sper ca productiile BB Kingz sa ajunga pe maini bune si sa ne auzim si in viitor." completeaza Karie.

Prima productie oficiala BB Kingz este chiar noul single CIA - 24 de ore.

BB Kingz - Pack 1 (audio)
Mai multe stiri despre: producatori  muzica 2014 
Publicat pe 19 August 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu