Album Beatles Love

Beatles Love
Lansat pe: 21 Noiembrie 2006
Casa de discuri: Capitol
Asculta muzica: Rock  
Voteaza acest album:
  • Rate
0 /  5 din 0 voturi

Asistat de tatal sau - legendarul producator al grupului The Beatles – Sir George, Giles Martin a realizat un album de remix-uri, piesele alese nefiind doar `revazute`, ci modificate drastic (cel putin la o prima auditie) - versiuni diferite ale unor piese diferite fiind puse cap la cap.

Pana la acest produs nici o trupa mare nu si-a realizat propriul remix. De aceea `Love` se prezinta ca un album inovator, o piesa de arta realizata de dragul artei. Ideea a aparut din colaborarea cu `Cirque de Soleil` - un proiect desfasurat in Las Vegas ce a costat peste 100 de milioane de dolari.

In faza premergatoare realizarii, toata lumea implicata a inteles ca pentru o receptivitate cat mai pozitiva a publicului, piesele originale trebuie remasterizate puternic, sound-ul fiind unul pe placul generatiei actuale.

Rezultatul vizeaza asadar nu numai un public fidel Beatles ci doreste sa fie un produs comercial. `Love` este insa pentru iubitorii de Beatles in cele din urma un album cu aceleasi piese clasice insa cu o percutie mult mai puternica, in cadrul carora apar bucati diferite din alte cantece.

Aceste bucati sunt intercalate de obicei la sfarsitul cantecului, lucru care creaza impresia unei melodii cu totul si cu totul noi...fara a fi insa asa. Schimbarile sunt insa si unele de ordin cronologic, evolutia piesei marcand trecerea de la demo-orile originale la varinata in care acelasi track a fost lansat ca single.

Toate aceste elemente fac din `Love` un album placut, nefiind nimic altceva decat nostalgia unei opere adaptate noului.

Piese album

Albume Beatles