BestMusic.ro » Bere Gratis » Bere Gratis: Nu avem fani, avem prieteni (interviu)

Bere Gratis: Nu avem fani, avem prieteni (interviu)


Intr-un interviu pentru Bestmusic.ro, componentii Bere Gratis au afirmat ca ei nu au fani, ci au prieteni.

`Una dintre piesele noastre are refrenul -Eu nu am sa te las/ Sa nu ma lasi nici tu- cred ca asta este relatia dintre noi si pritenii nostri`, afirma Nicu Avram.

Pe langa laude, Bere Gratis primesc si critici, dar toate sunt constructive. Multi dintre cei care stiu ca Bere Gratis au un id de mess (beregratis_band) sunt bucurosi ca pot sta de vorba direct cu artistii care le plac, in timp ce altii sunt mai degraba reticenti si cred ca e vorba de o gluma proasta.

`Internetul este o interfata foarte utila pentru noi`, a adaugat Nicu.

Deseara, Bere Gratis sustin la TNB un concert aniversar ce marcheaza implinirea a 10 ani de la infiintarea trupei. `Va fi cel mai mare concert Bere Gratis de pana acum, foarte minutios`, a marturisit Mihai.

In prezent Bere Gratis promoveaza singleul `Vacanta la Roma`.

`Roma este un factor de civilizatie pentru mapamond si in special pentru cultura europeana si este intoarcerea la valorile de baza care se promoveaza din ce in ce mai putin, adica familie, copil, tot ce inseamna fundamental unei societati, puritate, sensibiliate si o traire perpetua intr-un mediu curat`, a declarat Mihai Georgescu.

`Acesti 10 ani inseamna tot timpul o activitate si ne intalnim pentru un scop foarte frumos`, a adaugat solistul Bere Gratis. Odata cu venirea lui Robert, trupa `a capatat o seriozitate mai mare si cred ca de acolo a pornit efectic samanta aceasta de dezvoltare`.

Vezi interviul integral cu Bere Gratis AICI.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: aniversare  interviuri 
Publicat pe 23 Februarie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram