BestMusic.ro » BESTFEST 2008 (Bestival 2008) » Cypress Hill: `Ne asteptam la un show bun in Romania, inainte de toate`

Cypress Hill: `Ne asteptam la un show bun in Romania, inainte de toate`


Intr-un interviu acordat Radio 21, SenDog de la Cypress Hill este foarte increzator ca va iesi un show bun vinerea aceasta, 4 iulie, in prima zi de B'EstFest. Desi nu stie foarte multe lucruri despre Romania, rapperul a tinut sa precizeze ca nu a auzit nimic de rau.

Desi stilul lor muzical s-a schimbat in ultimii ani, Sendog de la Cypress Hill marturiseste ca o trupa buna nu se limiteaza la un singur stil.

"Noi niciodata nu am vrut sa mentinem acelasi sound de doua ori. Sa fii intr-o trupa mare si sa te consideri o trupa buna inseamna sa te pui la incercare in permanenta. Trebuie sa te reinventezi mereu; dar, in acelasi timp, risti - poate oamenilor nu o sa le placa. Dar asta nu se stie niciodata."

Pentru prima zi de B'estFest, 4 iulie, Cypress Hill au pregatit un show special si spera ca publicul din Romania sa fie receptiv, chiar daca vin aici pentru prima oara. Sunt constienti de numarul de fani pe care il au la noi.

VEZI AICI VIDEOCLIPURILE CYPRES HILL.

Beatfactor
Mai multe stiri despre: B`ESTFEST 
Publicat pe 03 Iulie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram