BestMusic.ro » BESTFEST 2008 (Bestival 2008) » Eu unde dorm de B’ESTFEST? campania "B'ESTFEST SLEEPOVER"

Eu unde dorm de B’ESTFEST? campania "B'ESTFEST SLEEPOVER"


Spectatorii B'ESTFEST care vor veni in Bucuresti special pentru festival au la dispozitie pe site-ul oficial al evenimentului www.bestfest.ro o lista de hoteluri, hosteluri si zone de camping din capitala. Alaturi de aceasta lista, a fost creata o insemnare speciala pe blog, www.bestfest.ro/dormilamine, care ofera spectatorilor B’ESTFEST sansa de a gasi un loc de cazare in functie de bugetul fiecaruia.

In cadrul campaniei "B'ESTFEST SLEEPOVER", bucurestenii pot anunta disponibilitatea unui loc de cazare pentru cei care vin la festival. Fie ca este vorba despre o canapea in plus, o saltea sau un spatiu pentru cort in gradina, ei pot posta anuntul in pagina special creata. De asemenea, cei din afara Bucurestiului pot cauta o "gazda”, postand o solicitare de cazare pe pagina site-ului.

In fiecare noapte, festivalul isi va inchide portile la ora 02.00. In ceea ce priveste transportul public dupa ora 12.00, a fost trimisa o cerere oficiala din partea organizatorilor B’ESTFEST catre conducerea RATB, solicitand prelungirea programului si suplimentarea liniilor ce deservesc aceasta zona a Bucurestiului. In prezent se doreste si se asteapta un raspuns favorabil din partea reprezentantilor RATB.

Produs de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST 2008 va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie - B’ESTFEST AFTERSHOCK. Line-up-ul festivalului ii cuprinde pe Alanis Morissette , Cypress Hill , Unkle , Apollo 440 si Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs , Manic Street Preachers si Nouvelle Vague (5 iulie), Manu Chao , Nelly Furtado, Roisin Murphy ( Moloko ), si Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest , Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie). Programul complet al festivalului, precum si alte informatii utile pot fi gasite pe site-ul www.bestfest.ro. Biletele pentru B’ESTFEST pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si online, de pe www.myticket.ro.

Vezi AICI daca te regasesti in publicul care a participat la editia de anul trecut a B`ESTFEST.
Mai multe stiri despre: B`ESTFEST 
Publicat pe 23 Iunie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram