BestMusic.ro » BESTFEST 2008 (Bestival 2008) » Membrii Judas Priest vor vinuri romanesti

Membrii Judas Priest vor vinuri romanesti


Supranumiti `metal gods`, membrii Judas Priest vor concerta vineri, 11 iulie, pentru prima data in Romania, in cadul B’ESTFEST AFTERSHOCK.

Line-up-ul zilei ii mai include pe Primal Fear, Ross The Boss, Thunderstorm si Wisdom. In ziua evenimentului, biletele vor costa 90 lei si vor fi disponibile atat la intrarea in spatiul de festival, cat si in magazinele Diverta din capitala.

Echipa Judas Priest a solicitat ca artistii sa aiba pregatita in cabine o selectie de vinuri romanesti vechi, atat albe, cat si rosii, precum si o sticla de vodca ruseasca.

De asemenea, lista de cereri mai cuprinde specialitati din carne rosie, carne alba, dar si sortimente vegetariene, cafea cu diverse arome, multe salate, lasagna, carnaciori vegetarieni, gogosi, un blender si multe fructe si legume pentru sucuri.

Produs de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST AFTERSHOCK va avea loc in parcarea B a complexului Romexpo. Accesul se va face incepand cu ora 15.30, pe la Poarta http://www.bestmusic.ro/Artist_A1_1991.html, iar prima trupa va urca pe scena la ora 16.00.

Biletele mai pot fi achizitionate doar astazi (10 iulie) la pretul de presale, 75 de lei, din reteaua magazilenor Diverta, urmand ca maine (11 iulie) sa fie disponibile atat in Diverta cat si la intrarea in spatiul de festival la pretul de 90 de lei.

Sursa: Emag!c Entertainment
Mai multe stiri despre: B`ESTFEST  festival 
Publicat pe 10 Iulie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram