BestMusic.ro » BestFest 2009 » Accesorizeaza-te cu un tatuaj in stilul LA Ink la B'ESTFEST!

Accesorizeaza-te cu un tatuaj in stilul LA Ink la B'ESTFEST!

Accesorizeaza-te cu un tatuaj in stilul LA Ink la B'ESTFEST!

Cine a urmarit serialul LA Ink pe Discovery Channel, stie deja ce inseamna o echipa de artisti adevarati, care transforma orice desen obisnuit intr-un tatuaj cu semnificatie.

Anul acesta, fanilor B’ESTFEST li s-a pregatit inca o surpriza: pe langa muzica buna si line-up-ul de exceptie, Discovey Channel va aduce la festival, special pentru Romania, tatuaje facute in stilul celor realizate de maestrii LA INK, "free of charge”!

Cei care inca nu si-au luat inima in dinti sa o faca pentru totdeauna, au acum ocazia de a experimenta un tatuaj inedit, pe pielea lor: cele mai tari tatuaje in stilul LA Ink, deloc dureroase!

Maestrii vor putea fi intalniti la B’ESTFEST, in cortul Discovery Channel - LA Ink, amenajat zilnic in cadrul B’ESTFEST IARMAROCK, in intervalul 18:30 – 22:00.

Inscrierile se vor face pe principiul "primul venit, primul servit”, prin urmare cei care se vor grabi vor avea mai multe sanse de a a-si face rost de un tatuaj profesionist, cu henna, foarte usor de realizat si de inlaturat ulterior!

B'ESTFEST 2009 se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Printre numele care vor tine capul de afis al acestei editii se numara The Killers, Moby, Motorhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor fiind disponibila AICI.

Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Sursa: Emagic
Mai multe stiri despre: Romexpo  Bestfest 2009  LA Ink 
Publicat pe 23 Iunie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram