BestMusic.ro » BestFest 2009 » Concurs: Pozele tale iti pot aduce invitatia la BestFest 2009!

Concurs: Pozele tale iti pot aduce invitatia la BestFest 2009!

Concurs: Pozele tale iti pot aduce invitatia la BestFest 2009!

BestFest 2009 se apropie! BestMusic.ro te poate trimite la toate concertele festivalului, caci punem la bataie invitatii pentru toate zilele BestFest 2009!

Arata-ne pozele tale de la concerte si intra in concurs pentru accesul integral la BestFest 2009.

Daca de obicei noi tragem la sorti castigatorii concursurilor BestMusic.ro, de data asta castigatorii vor fi alesi chiar de vizitatorii site-ului nostru!

Cele mai votate poze din acest concurs ii trimit pe autorii lor la BestFest 2009! Tine minte insa urmatorul lucru: pana in 25 iunie nu voteaza nimeni, insa – pana atunci te poti inscrie la concurs cu fotografiile tale.

Apoi iti anunti prietenii sa te sustina, caci votul lor te poate duce la BestFEst 2009.

In 30 iunie tragem linie si ordonam pozele din galeria foto a concursului in functie de numarul de puncte (voturi) primite de la vizitatorii site-ului nostru si dam doua pass-uri pentru toate zilele BestFest 2009.

Asadar – bafta! Inscrie-te in concurs cu cele mai grozave poze facute de tine la concerte si pune-ti tovarasii la treaba, din 25 iunie!
Mai multe stiri despre: concursuri  Bestfest  Bestfest 2009 
Publicat pe 19 Iunie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram