BestMusic.ro » BestFest 2009 » Michael Jackson, `The King Of Pop`, omagiat la B'ESTFEST!

Michael Jackson, `The King Of Pop`, omagiat la B'ESTFEST!

Michael Jackson, `The King Of Pop`, omagiat la B'ESTFEST!

Echipa B’ESTFEST isi exprima sincerele regrete la aflarea vestii referitoare la decesul marelui artist supranumit "regele muzicii pop”, Michael Jackson.

Pentru toti participantii la festival care vor dori sa isi aminteasca de idolul a generatii intregi de fani si sa ii asculte hiturile, seara de vineri (3 iulie) a B’ESTFEST 2009 va fi dedicata memoriei artistului.

Spectatorii B’ESTFEST, fani sau nu ai lui Michael Jackson, sunt asteptati vineri in Alto Arena, unde dupa ora 23.00 unul dintre cele doua canale ale Silent Disco va fi dedicat integral artistului, intr-un maraton muzical al hiturilor sale.

De asemenea, echipa B’ESTFEST va propune tuturor artistilor ce vor concerta vara aceasta in cadrul festivalului sa includa in show-ul lor si o reinterpretare a uneia dintre celebrele piese ale megastarului.

B'ESTFEST 2009 se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Line-up-ul festivalului include peste 30 de artisti, printre care The Killers, Moby, Motorhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar.

Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

Sursa: Emagic
Mai multe stiri despre: Michael Jackson  omagiu  Bestfest 2009  Silent Disco 
Publicat pe 26 Iunie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram