BestMusic.ro » BestFest 2009 » Vino pe doua roti si fii ECO la B'ESTFEST 2009!

Vino pe doua roti si fii ECO la B'ESTFEST 2009!

Vino pe doua roti si fii ECO la B'ESTFEST 2009!

B’ESTFEST 2009 s-a imbracat in haine verzi si s-a pregatit cu o serie de responsabilitati eco-friendly!

Publicul festivalului va avea la dispozitie incepand cu acest an o parcare de biciclete. Mai mult de atat, participantii la eveniment vor avea posibilitatea de a recicla paharele goale folosite la schimb cu jetoane.

Ciuc Pemium, berea oficiala a festivalui, va pune anul acesta la dispozitia tuturor participantilor B’ESTFEST posibilitatea de a se dovedi cu adevarat responsabili, bineinteles cu beneficii: la fiecare 10 pahare de plastic folosite adunate si aduse la punctul special de colectare Ciuc, vor primi in schimb un jeton pentru un nou pahar plin cu bere!

De asemenea, la initiativa Raiffeisen Bank, cei care vor sa vina la B’ESTFEST cu bicicleta sau motocicleta (si cu propriul lant antifurt) vor avea la dispozitie o parcare special amenajata in spatiul de festival!

Parcarea ofera un numar limitat de locuri si va functiona pe principiul "primul sosit-primul servit”, urmand ca fiecare persoana care isi va "parca” vehiculul cu doua roti in acest loc sa aiba posibilitatea de a-si depozita si casca intr-un container plasat in aceeasi zona, pe baza unui tichet oferit la intrare.

Accesul in zona de festival si parcarea se vor face doar pe baza unui bilet de intrare valabil pentru ziua respectiva. Chiar si in cazul in care nu au biciclete, spectatorilor le este recomandat sa-si lase masinile acasa si sa foloseasca mijloacele de transport in comun, programul acestora urmand a fi prelungit dupa ora 23.00 in serile de festival.

De asemenea, spectatorii sunt rugati sa contribuie la pastrarea curateniei pe toata durata festivalului si sa nu arunce deseurile decat in spatiile special amenajate. In acest sens, echipa de organizare a festivalului s-a ingrijit de suplimentarea numarului de recipiente de colectare si impartirea acestora pe tipuri (plastic, hartie, menajer).

In scopul unei mai bune informari a publicului in privinta activitatilor ecologice, in cadrul B’ESTFEST IARMAROCK vor fi amplasate corturi ale unor organizatii ECO, a caror echipe vor fi la dispozitia spectatorilor B’ESTFEST pentru a le oferi mai multe informatii despre reciclare sau colectare selectiva.

Festivalul B’ESTFEST 2009 se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo.

Line-up-ul B'ESTFEST 2009 include nume mari ale muzicii cum ar fi: The Killers, Moby, Motorhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor confirmati pana in prezent fiind disponibila AICI.

Biletele
pentru Ziua Zero si biletele de o zi (130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

Sursa: Emagic
Mai multe stiri despre: Bestfest 2009  eco  reciclare  parcare de biciclete 
Publicat pe 25 Iunie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram