BestMusic.ro » BestFest 2009 » Zona speciala de autografe la Bestfest 2009!

Zona speciala de autografe la Bestfest 2009!

Zona speciala de autografe la Bestfest 2009!

A ramas mai putin de o saptamana pana la startul B’ESTFEST 2009! Si pentru al doilea an consecutiv, B'ESTFEST va oferi fanilor posibilitatea de a-si intalni vedetele preferate.

Pe langa show-urile live ce nu trebuie ratate, cei mai norocosi si rapizi dintre participantii la festival pot avea ocazia sa plece acasa si cu un autograf de la artistul favorit.

Dupa ce anul trecut artisti precum Cypress Hill, Roisin Murphy, Stereophonics, Apollo 440, Sunrise Avenue au impartit autografe timp de zeci de minute fanilor, si in cadrul acestei editii cei mai norocosi spectatori B’ESTFEST ar putea avea sansa de a se intalni cu artistii festivalului si de a pleca acasa cu un autograf.

Disponibila pe toata durata festivalului, Zona speciala de autografe ii va gazdui pe artistii care in functie de programul si disponibilitatea lor, vor veni sa stea de vorba cu fanii prezenti si sa semneze postere, CD-uri si tricouri!

Alaturi de sesiunile de autografe din acest an, B’ESTFEST a pregatit publicului si multe alte "extra goodies” precum Dukes BOX, Poles Apart si Miniscule of Sound, la care se adauga party-urile fara zgomot din Silent Disco, dar si un "B’ESTFEST Iarmarock” plin de surprize!

B’ESTFEST 2009 ii va aduce la Bucuresti pe The Killers, Moby, Motorhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor fiind disponibila AICI.

Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Sursa: Emagic

In asteptarea Bestfest 2009, poti citi/asculta pe BestMusic interviuri cu cativa dintre artistii participanti la eveniment!

Pentru interviu Supreme (Looptroop Rockers), click AICI

Pentru interviu White Lies, click AICI

Pentru interviu Oceana, click AICI

Pentru interviu Carlos Santana, click AICI

Pentru interviu Gabriella Cilmi, click AICI
Mai multe stiri despre: Bestfest 2009  interviuri 
Publicat pe 24 Iunie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram